Alpha Bank a lansat un cont de economii pentru copiii pana la 14 ani Alpha Bank Romania lanseaza contul de economii pentru copii, Alpha Dreams

Contul poate fi deschis pe numele copilului, in RON, EUR sau USD de catre parinti sau reprezentantii legali, oricand de la momentul eliberarii certificatului de nastere si pana la implinirea varstei de 14 ani, iar banii pot fi economisiti pana cand copilul ajunge la varsta de 18 ani.

Planul de economisire Alpha Dreams ofera castiguri mari prin dobanda aferenta sumei de bani economisite si prin capitalizarea trimestriala a dobanzii. In plus, in fiecare an, in luna iunie, banca ofera ca bonus, dublul dobanzii anuale.

„Alpha Dreams este produsul de economisire care combina flexibilitatea contului curent cu dobanda unui depozit la termen”, precizeaza Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania. „Prin intermediul acestui nou produs oferim clientilor o modalitate simpla si avantajoasa de economisire in beneficiul copilului, raspunzand nevoilor si aspiratiilor ce evolueaza o data cu varsta."

Alpha Dreams este un instrument de economisire foarte flexibil. Sumele de bani pot fi economisite oricand, in functie de fondurile disponibile. Daca in familie exista mai multi copii, se poate deschide cate un cont pentru fiecare dintre ei. De asemenea, cu incuviintarea parintelui, oricine poate depune bani in contul copilului, sporind astfel economiile.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.