O parte dintre exponatele care vor fi prezentate la editia din acest an a Salonului Auto de la Bucuresti se vor regasi saptamina viitoare la Frankfurt.

Salonul International de Automobile Bucuresti (SIAB), care se va desfasura la Tiriac Expo intre 5 si 14 octombrie, va gazdui citeva dintre premierele mondiale care vor fi expuse la Salonul de la Frankfurt, Germania, care va avea loc in perioada 15-23 septembrie. La capitolul generatii noi de autoturisme, vor fi prezentate Mazda 6, Audi A4, Mercedes-Benz Clasa C in varianta break si versiunea sportiva C 63AMG, precum si concurentul acesteia, BMW M3.

In ceea ce priveste segmentul de masini noi, Volkswagen va expune SUV Tiguan, BMW va veni cu cel mai mic model al sau in trei usi, Seria 1 coupe, MINI se va lauda cu Clubman, iar Fiat va dezvalui modelul 500, concurentul direct pentru Renault Twingo. Audi va expune versiunea cea mai puternica din segmentul clasei medii superioare: RS6.

Mazda 6 va fi expusa in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt si va fi prezentata si la cel mai important eveniment automobilistic din Romania. Masina a fost redesenata in totalitate si, in plus, va oferi cel mai puternic motor de pe acest model. Propulsorul de 3,5 litri, V6, este preluat de la Mondeo. Cu noul Audi A4, marca din Ingolstadt va puncta decisiv in segmentul clasei medii.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.