Un calculator, o conexiune la internet si un card alimentat sunt ingredientele necesare pentru a scapa de drumurile prin magazine pentru cumparaturi.

Cele 1.500 de magazine online din Romania vand de la paine si bere la predictii astrologice si plimbari cu elicopterul
Un calculator, o conexiune la internet si un card alimentat sunt ingredientele necesare pentru a scapa de drumurile prin magazine pentru cumparaturi. Statisticile arata ca, „shoppingul” online a prins destul de bine la romani, iar piata s-a dezvoltat vertiginos. In prezent, poti sa cumperi aproape orice din fata calculatorului, de la paine sau legume pana la electrocasnice de ultima ora. In Romania, exista in acest moment aproximativ 1.500 de magazine online distribuite in intreaga tara. Dintre acestea numai 500 au implementata o solutie de plata online prin card. In 2006, cifra de afaceri din acest domeniu a ajuns la aproape 10 milioane euro. In prima jumatate a lui 2007 s-a cumparat din fata calculatorului de 14,3 milioane euro, iar pentru sfarsitul anului se estimeaza o cifra de afaceri de 30 milioane de euro, de trei ori mai mult decat anul trecut.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.