Pentru a atrage fondurile unor investitori puternici, o solutie pentru agentii ar putea fi achizitia in franciza a unui nume mare.
Din cele aproximativ 1.700 de agentii imobiliare inregistrate in Bucuresti, doar 125 au o activitate economica normala: circa patru angajati si o cifra de afaceri anuala de 100.000 de euro, la un profit ce nu trece, in medie, de 8.000 de euro, rezulta dintr-o cercetare realizata de divizia din Romania a companiei americane Century 21 Real Estate, cel mai mare jucator mondial de pe piata agentiilor imobiliare in regim de franciza.

Acelasi studiu indica faptul ca aproape o treime din agentiile imobiliare din Capitala exista doar pe hartie: au venituri zero si au fost infiintate cel mai probabil de straini, pentru a putea derula tranzactii imobiliare, explica Gabriel Alexandru, vicepresedintele companiei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.