O mare parte a activelor Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) vor fi scoase la vanzare prin licitatie in perioada urmatoare si vor avea noi proprietari pana la finele acestui an, a declarat, ieri, la Suceava, secretarul general al Guvernului, Ilie Bolojan.
Potrivit Mediafax, el a amintit ca regia va pastra doar locuintele de serviciu din Bucuresti si locuintele de protocol, aflate atat in Capitala si imprejurimi, cat si in Sinaia, Predeal si Neptun. Bolojan a aratat ca 75% din sumele de bani rezultate din vanzarea activelor, pe care nu le-a putut estima, vor intra in Fondul National de Dezvoltare pentru proiecte mari de infrastructura, iar 25% vor ramane regiei. Odata cu vanzarea activelor, vor fi disponibilizati salariatii care le deservesc, aproximativ 1300 de persoane, reprezentand jumatate din numarul actual de angajati ai regiei, care vor primi plati compensatorii conform contractului colectiv de munca.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.