"Din aprilie suntem partener oficial Ferrari, am fost alesi in urma unei competitii pe criterii obiective, competitie care a debutat in primele luni ale anului 2005. Au fost facute evaluari si in urma unei propuneri de plan de afaceri si de investitii, am fost alesi noi", a declarat pentru NewsIn, directorul general al Forza Rossa, Camelia Bazac.

Ferrari a dezmintit, in urma cu o saptamana, intr-un comunicat, declaratiile facute de presedintele Autoitalia, Herbert Stein, care sustinea ca importatorul va aduce Ferrari in Romania si va deschide anul acesta un service, iar in 2008 un showroom pentru marca italiana. Comunicatul preciza ca partenerul oficial desemnat de Ferrari este Forza Rossa SRL.

Directorul Forza Rossa a spus ca societatea are un plan de afaceri pentru urmatorii trei ani. in prima etapa, in noiembrie anul acesta, pe DN 1 va fi deschisa o reprezentanta cu showroom si service cu o investitie de 2-3 milioane euro. Despre urmatoarele doua etape Bazac nu a oferit detalii concrete, insa a precizat ca "planul de afaceri prevede de la an la an o crestere clara a activitatii". La sfarsitul anului vor fi zece angajati la Forza Rossa, numar pe care compania il considera suficient, tinand cont de numarul de masini din piata. O parte dintre ei vor fi persoane care au lucrat mai multi ani la Ferrari.