Credite cu dobanzi mai mici si o oferta mai variata de oferte devin foarte probabile datorita intensificarii concurentei pe piata bancara prin venirea marilor banci internationale

Bancherii vin pe piata cu o dobanda de 8,5% la creditele de nevoi personale Astfel, Banca Romaneasca a venit pe piata cu o oferta pentru cei care doresc un credit de nevoi personale in lei: un credit cadou pe saptamana, cu o dobanda fixa de 8,5% pentru primul an. Toti clientii care iau un astfel de credit pot castiga, prin tragere la sorti, valoarea creditului contractat, in plus fata de credit. Fiecare saptamana de promotie inseamna 1 castigator.

"Creditul de nevoi personale" de la Banca Romaneasca ofera clientilor 8,5% dobanda fixa pe primul an, pana la 10.000 euro (echivalent in lei) pe o perioada maxima de rambursare de 10 ani. Potrivit bancherilor de la BR, in oferta noului credit de nevoi personale, DAE este 14.69% pentru un credit pe 10 ani la o dobanda fixa de 8,5%

"Am lansat aceasta promotie pentru a scoate si mai mult in evidenta beneficiile creditului de nevoi personale. Acum clientii pot castiga de doua ori: o data printr-o rata mica data de dobanda avantajoasa de doar 8,5% si de perioada de 10 ani a creditului, a doua oara prin cadoul oferit in plus, egal cu valoarea creditului", a declarat Sorin Mititelu, Directorul Diviziei de Retail din Banca Romaneasca.

Oferta de credite sporeste, atat ca urmare a sporirii relativ substantiale a economiilor populatiei si firmelor in banci, cat si a importantelor resurselor externe depuse in banci, care creeaza o sursa de creditare sanatoasa, neinflationista, potrivit specialistilor din sistemul bancar.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.