Mai multe banci din Romania ofera posibilitatea instituirii unei a doua ipoteci pe imobil
Daca aveti deja o locuinta cumparata prin credit ipotecar si intentionati sa faceti un imprumut care necesita garantii, exista posibilitatea de a folosi imobilul ca a doua ipoteca. Mai multe banci din Romania, printre care BCR, HVB Tiriac, Raiffeisen CEC si MKB Romexterra, accepta ipoteci de rangul doi pe post de garantie la credit.

"Daca v-au crescut veniturile, vreti sa faceti un imprumut de uz personal si aveti deja o ipoteca, BCR ofera posibilitatea de a garanta creditul de nevoi cu locuinta deja ipotecata", ne-au spus reprezentantii BCR. Cea mai mare banca din Romania accepta ipoteci de rangul II doar in situatia in care imobilul este ipotecat tot in favoarea BCR. Situatia se repeta si la CEC, cu o deosebire. "Daca valoarea locuintei creste din momentul primei ipotecari, la a doua ipoteca luam in considerare diferenta de pret", spun cei de la CEC.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.