Peste 1.500 de locuinte noi in nordul Capitalei South Pacific investeste 100 de milioane euro in proiecte imobiliare in nordul Capitalei

South Pacific construieste in zona Tunari trei proiecte rezidentiale, la care se vor adauga spre sfarsitul anului alte doua, insumand aproximativ 550 - 650 de locuinte, dar si mici magazine si planuieste totodata sa continue din 2008 cu dezvoltarea a inca o mie de camine anual.

Potrivit lui Andrew Prelea, joint CEO, South Pacific Group detine terenuri in suprafata totala de peste 50 de hectare in mai multe localitati din nordul Bucurestiului si intentioneaza sa dezvolte si in aceste zone proiecte rezidentiale. Suma totala pe care compania urmeaza sa o investeasca se ridica la peste o suta de milioane de euro.

"South Pacific are in plan si alte proiecte in zona noii autostrazi Bucuresti - Brasov, odata ce drumul va fi terminat, distanta de centrul orasului va fi doar de 10 -12kilometri, ceea ce va deschide accesul catre magazine, mijloace de transport in comun si scoli", a adaugat Prelea citat de NewsIn. Compania este dispusa sa investeasca, in primul semestru al anului 2008, alte 50 de milioane de euro in comuna Dascalu atat in spatii comerciale, cat si in constructia a cel putin 600 de locuinte.