McDonald's Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de restaurante de tip fast-food de pe piata autohtona, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 225 milioane lei (66 milioane euro), marja profitului operational situandu-se la 9%.

McDonald's Romania: 2007, al treilea an de profit Vanzarile inregistrate de filiala romaneasca a gigantului american in 2006 s-au ridicat la peste 225 milioane lei, in crestere cu 24% fata de anul anterior. Pentru acest an reprezentantii companiei estimeaza o crestere de aproximativ 13 procente, ceea ce sugereaza o cifra de afaceri de peste 255 milioane lei (76 milioane euro), al treilea an in care lantul iese pe profit, dupa perioada 1995-2004 marcata de pierderi.

Profitul operational s-a situat si el pe un trend ascendent, ridicandu-se la aproximativ 20 milioane lei (6 milioane euro), triplu fata de 2005.

McDonald's Romania, filiala a companiei internationale McDonald's Corporation detine, in prezent, 51 de restaurante in tara, doar trei dintre ele (cele din Brasov) fiind operate in sistem de franciza.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.