Presedintele grupului Mobexpert, Dan Sucu, ar putea sa vanda anul viitor 25% din actiunile companiei, pentru a putea achita o parte din creditul de 32 milioane euro imprumutat de la Alpha Bank, a declarat luni, producatorul de mobila.

"In momentul de fata sunt unul dintre cei mai indatorati oameni din Romania. Probabil in primavara anului viitor voi vinde 25% din actiunile companiei pentru a putea rambursa creditul de 32 milioane contractat de la Alpha Bank", a declarat Dan Sucu. El a mai adaugat ca in prezent reteaua Mobexpert ii apartine in totalitate, dar ca in 2008 va lista compania la bursa pentru a putea rambursa creditul catre Alpha Bank.

Dan Sucu a contractat acest credit pentru a putea cumpara pachetul de actiuni in valoare de 40 milioane euro, detinut de fosta lui sotie, devenind astfel actionarul majoritar al Mobexpert, liderul pietei de mobilier din Romania.

De asemenea, presedintele grupului Mobexpert SA, Dan Sucu, vrea sa listeze compania la bursa in primavara anului viitor, iar decizia a fost luata dupa ce a cumparat actiunile detinute de fosta sa sotie, a declarat sucu pentru The Money Channel.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.