Trei evenimente simultane, toate cu o tematica din sfera constructiilor, vor avea loc la Romexpo, la inceputul saptamanii viitoare. intre 17 si 21 aprilie, ExpoInvest, Construct Expo Antreprenor si Romtherm vor reuni firme din domeniile materialelor si sistemelor pentru constructii, dar si al echipamentelor de incalzire, racire si conditionare a aerului. in paralel, va fi organizat si un salon destinat investitiilor imobiliare.

Una dintre premiere este o oferta rezidentiala pe litoralul bulgaresc destinata clientilor romani. Unul dintre organizatori, Sergiu Cone, director al companiei No Cash, spune ca pretul de pornire al unei astfel de investitii este de 650 de euro pe metru patrat. El estimeaza totodata ca bancile partenere vor primi cereri pentru credite de aproximativ 26 milioane de euro, in crestere cu 30% fata de nivelul inregistrat la editia din 2006 a targului. "Expozitia reuneste peste 500 de firme si ocupa o suprafata totala de peste 27.000 de metri patrati", a mai declarat Catalin Trifu, director in cadrul Romexpo, cu prilejul conferintei de presa de lansare a evenimentului.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.