Marile centre comerciale de pe piata romaneasca au inregistrat cresteri ale vanzarilor de pana la 60% , in perioada premergatoare sarbatorilor pascale, au declarat pentru NewsIn reprezentantii mai multor magazine.
Sarbatorile pascale au crescut cu pana la 60% vanzarile retailerilor Hipermarketul Auchan a depasit estimarile facute inaintea Pastelui, avand vanzari cu 60% mai mari decat cele inregistrate intr-o saptamana obisnuita, potrivit oficialilor companiei. Numarul de clienti care au vizitat hipermarketul Auchan in preajma sarbatorilor pascale (intre 30 martie si 7 aprilie) a fost de 160.000, in crestere cu 40%. Magazinul are o capacitate de circa 25.000 de clienti.

In saptamana dinaintea Pastelui, incasarile retailerului Carrefour Romania "au fost mai mari cu aproximativ 60% fata de o perioada normala si cu 15% fata de perioada similara a anului trecut", potrivit reprezentantiilor magazinului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.