HVB Bank ataca piata clientilor - persoane fizice. Banca a lansat incepand cu luna martie un credit de nevoi personale prin care pot fi imprumutate sume de pana la 50.000 euro ce pot fi rambursate in maximum 12 ani. Banii pot fi utilizati in orice scop, fara a furniza justificari bancii.

Ca si in cazul BCR si Volksbank, care si-au adaptat deja oferta de credite majorand plafoanele maxime la imprumuturile de consum la 20.000 de euro, si pentru creditele de la HVB, solicitantii trebuie sa ofere garantii suplimentare bancii. In cazul unui imprumut de valoare ridicata, solicitantul va trebui sa-si ipotecheze casa in favoarea bancii. Pentru creditele de valori mai mici, se poate garanta cu depozite sau conturi bancare la HVB si veniturile din salarii si/sau alte activitati. Creditele HVB sunt in valuta, iar dobanda este variabila, nivelul actual fiind de 9,5 la suta atat la euro, cat si la dolari.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.