1. Albert von Thurn und Taxis a terminat liceul la Roma si a studiat economia si teologia in Scotia. Detine 30.000 de hectare de padure in Germania, domeniu forestier care este considerat unul dintre cele mai mari din Europa. Printul traieste intr-un castel al familiei, Schloss Emmeram, impreuna cu mama sa Gloria si surorile lui mai mari, Maria Theresia si Elisabeth.

2. Fahd Hariri (Liban)- in varsta de 26 de ani, cu o avere estimata la 1,6 miliarde dolari, Fahd este fratele mai mic al lui Saad Hariri, liderul majoritatii parlamentare din Liban si fiul fostului prim ministru al Libanului, Rafik Hariri, asasinat in 2005. Fratii sai mai mari Bahaa si Ayman, precum si mama acestora, Nazek, sunt deasemena miliardari.

3. Ayman Hariri (Arabia Saudita)- in varsta de 28 de ani, cu o avere estimata la 1,6 miliarde dolari, mostenita tot de la Rafik Hariri, a carui avere se ridica la 16,5 miliarde dolari. Momentan locuieste in Arabia Saudita, in Ryad, administrand compania de familie Saudi Oger, in lipsa fratelui mai mare Saad Hariri.