Unul dintre documentele care pot aduce linistea unui patron, intrucat furnizeaza datele cele mai importante despre potentialii parteneri de afaceri poate fi procurat pe sume modice. Pretul de vanzare al Buletinului procedurilor de insolventa distribuit pe suport fizic a fost stabilit de guvern la 1,2 lei, in timp ce un abonament anual pentru acest document va costa 2.550 lei.

Buletinul poate fi obtinut si pe baza unui abonament lunar (212 lei) sau trimestrial (637 lei). Documentul este distribuit si in suport electronic, printr-un abonament lunar (79 lei), trimestrial (237 lei) sau anual (949 lei).

Buletinul procedurilor de insolventa este distribuit de Oficiul National al Registrului Comertului, la un pret stabilit prin hotarare de guvern, pe baza propunerii ONRC.

Documentul contine citatiile, convocarile, notificarile, comunicarile si alte acte de procedura emise de instantele judecatoresti, administratorii judiciari/lichidatorii judiciari, dupa deschiderea procedurii de insolventa.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.