Directorul Mihai Gadea pregateste lansarea postului pentru jumatatea lunii martie

Pregatirile pentru lansarea postului Antena2, noua televiziune a trustului Intact, au intrat in linie dreapta. Directorul Mihai Gadea este prins intre propria emisiune de la Antena 3 si negocierile cu anumite vedete care sunt dorite de noul post, al carui sediu va fi la Romexpo si care beneficiaza de studiouri si aparatura absolut noi.

Ceea ce se stie concret pana la acest moment este ca Alexandru Oreste Teodorescu, Oreste simplu pentru telespectatori, a semnat deja contractul si va fi producator al unui jurnal de stiri mai special, prezentat de doi actori, intr-o nota umoristica. Oreste va fi si moderatorul unei emisiuni cu public care se va numi "Tu decizi".

Printre cei care deja se pot numi angajati ai postului Antena2 se numara Corina Chiriac, Ileana Pescariu, Iulia Fratila si mai putin cunoscuta Ana Batu. Cele patru vor avea o emisiune cu si despre femei si, daca ar fi sa luam in calcul faptul ca sloganul postului este "Ia atitudine!", inseamna ca cele patru vor fi puse pe dezbatut teme arzatoare legate de viata femeii moderne. Emisiunea nu are inca un nume, dar ceea ce se stie precis este ca cele patru doamne vor fi prezente pe micul ecran zilnic, de luni pana vineri, cand in studiou va fi prezent cate un invitat alaturi de care vor "toca" realitati, situatii, mondenitati.

Rebbeca Walter este un nume nou pentru lumea televiziunii, dar se pare ca va fi o surpriza foarte placuta pentru telespectatori. Surse din trustul Intact sustin ca nou-venita va cuceri publicul tocmai pentru ca face nota discordanta fata de ceea ce se cauta acum pentru tv. Rebbeca este o femeie de afaceri frumoasa, trecuta de 30 de ani, casatorita, mama a doi copii, care va face o emisiune imobiliara, domeniu in care activeaza de mai multi ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.