Achizitionarea unui imobil in localitatile din apropierea capitalei Spaniei reprezinta solutia mai ieftina pentru cei care doresc sa locuiasca linga Madrid

Cumpararea unei locuinte in Spania de catre un roman nu mai este restrictionata de catre autoritatile spaniole o data cu integrarea in Uniunea Europeana. Pentru aceia care desfasoara activitati care necesita o prezenta zilnica in Madrid, achizitionarea unei locuinte intr-una din localitatile aflate in apropierea capitalei Spaniei este solutia mai ieftina. Economia pe care o poate face o persoana care alege o astfel de varianta este si de 111.000 de euro.

Aceasta diferenta de pret se inregistreaza la apartamentele de doua camere. Suma nu este de neglijat pentru o persoana care munceste din greu pentru un salariu nu foarte mare. Astfel, romanii care aleg sa munceasca in Spania si in special in Madrid au la dispozitie aceasta varianta mai ieftina. Un alt factor care poate influenta decizia de a cumpara in una din localitatile din apropiere de Madrid este si faptul ca in capitala Spaniei preturile locuintelor sint cele mai mari din tara si din cauza ca acest oras este unul dintre cele mai importante din punct de vedere economic, politic, administrativ si cultural.

Toate aceste categorii de persoane, precum si cele care au alte motive pentru care doresc cumpararea unei proprietati imobiliare in Madrid pot achizitiona locuinte in localitatile aflate in apropierea acestei metropole.

Avantajele provinciei

Chiar daca la prima vedere achizitionarea unui apartament intr-una din localitatile din apropierea Madridului pare un dezavantaj tocmai din cauza distantei, acesta este anulat de pretul mai mic perceput la proprietatile imobiliare din aceste zone, de linistea oferita de departarea fata de agitatia metropolei si nu in ultimul rind de timpul scurt in care poti ajunge in Madrid prin reteaua de autostrazi bine puse la punct care leaga orasul de restul tarii.

Achizitionarea unei locuinte intr-una din localitatile aflate in apropierea capitalei Spaniei ramine o varianta de luat in seama de oricine doreste achizitionarea unei proprietati in Spania si in special in regiunea Madridului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.