Un numar de 21 de investitori au cumparat, pina vineri, dosarul de prezentare a hotelului Triumf din Bucuresti, iar documentatia aferenta Clubului Floreasca a fost achizitionata de 11 firme, pentru participarea la licitatia de vinzare a celor doua imobile, programata pentru luna ianuarie, scrie Mediafax.
"Ne asteptam ca numarul celor care se vor inscrie la cele doua licitatii sa fie foarte ridicat, iar Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) este interesata sa obtina o suma maxima. Pretul de oferta pentru cele doua proprietati a fost stabilit in functie de valoarea de piata a acestora, dar regia poate obtine cu cel putin 20% mai mult", a declarat, ieri, intr-un comunicat, directorul general al RA-APPS, Adrian Dumitru. Hotelul Triumf si Clubul Floreasca, ambele din Bucuresti, vor fi scoase la vinzare, in luna ianuarie, prin licitatie cu strigare, la un pret total de pornire de 78 milioane euro, fara TVA.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.