Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a acceptat ieri la dezbaterile pe bugetul pe 2007, majorarea cu 20 de milioane a fondurilor alocate Agentiei pentru intreprinderi Mici si Mijlocii, informeaza NewsIn. Plenul Parlamentului a votat in unanimitate amendamentul referitor la suplimentarea fondurilor alocate Agentiei pentru IMM-uri, insa cu diminuarea sumei supliemntare de la 35 de milioane la 20 de milioane de lei.
Reprezentantul Finantelor a acceptat alocarea de la Fondul de rezerva a sumelor necesare salarizarii suplimentarii cu zece posturi a organigramei Avocatului Poporului. in prima parte a dezbaterilor la bugetul pe 2007 de marti din Plenul Parlamentului au fost votate 13 articole in aproape trei ore, dupa ce timp de o saptamana parlamentarii au votat in medie cate doua articole pe zi.

Proiectul legii bugetului de stat pentru 2007 cuprinde 27 de articole, 26 dintre acestea fiind votate in forma propusa de Guvernul si un singur amendament - acceptat.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.