Anuntarea sosirii lui Razvan Corneteanu la trustul lui Dinu Patriciu a tulburat redactia „Adevarul“. Directorul general a parasit ziarul, iar Corina Dragotescu (foto) e pe picior de plecare

Vestea venirii lui Razvan Corneteanu, fost director al Diviziei Ziare Bulevard si Sportive in cadrul trustului de presa Ringier, la viitorul holding de presa care se creeaza in jurul ziarului "Adevarul" a creat un mic seism in redactia cotidianului. Dupa plecarea intempestiva a directorului executiv, Aurelian Amuraritei, Corina Dragotescu, directorul editorial, s-a aratat descumpanita de situatie si a recunoscut ca este in stadiul in care se gindeste daca sa ramina sau sa dea curs ofertelor ce i s-au facut.

"Dupa ce ieri (n.r. - luni) domnul Dinu Patriciu a descompletat echipa noastra, a celor trei care am facut ziarul 'Adevarul>>, adica eu, Razvan Mitroi si Aurelian Amuraritei, sint dezamagita. In momentul asta nu mai am nici o garantie ca proiectele pe care le-am gindit impreuna se vor mai putea pune in practica."

Corina Dragotescu a spus ca, in cursul zilei de luni, Dinu Patriciu a avut lungi discutii cu conducerea redactiei, inclusiv cu sefii de sectie.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.