Sensiblu va investi, pana la sfarsitul anului, 350.000 euro in programul ''Excelenta profesionala Sensiblu'', primul program integrat de instruire de pe piata farmaceutica din Romania in vederea dezvoltarii profesionale a personalului farmaceutic

''Excelenta profesionala Sensiblu'' va avea patru proiecte prin care compania intentioneaza sa satisfaca toate nevoile profesionale ale angajatilor sai actuali, precum si ale viitorilor farmacisti. Acestea au fost create in functie de experienta target-ului. Este vorba de: Bursele Sensiblu, Centrul de pregatire Sensiblu, ''Best of Sensiblu'' si Academia Sensiblu.

Pentru elevii de liceu din anii terminali, potentiali studenti la farmacie, au fost lansate in septembrie 2004 ''Bursele Sensiblu'', in valoare de 100 euro/luna in primul an, acesta fiind la vremea respectiva primul program de burse sociale private.

Aceasta bursa sociala poate deveni de merit din anul II si poate fi pastrata pana la terminarea facultatii. Bursierii Sensiblu nu sunt obligati sa lucreze intr-o farmacie Sensiblu dupa terminarea studiilor.

In cadrul Centrului de pregatire Sensiblu sunt organizate cursuri pe teme de Comunicare si Managementul Relatiilor Intra si Interpersonale pentru studentii la farmacie.

Academia Sensiblu, cel mai nou si ambitios proiect, a demarat in iunie 2006 si si-a propus sa asigure perfectionarea personalului de specialitate din farmacii. Odata cu inceperea proiectului, la data de 22 iunie a.c., Academia Sensiblu va avea in primul an si jumatate peste 1.900 de farmacisti participanti care vor avea posibilitatea sa participe la seminarii de specialitate sustinute de somitati in diferite ramuri ale medicinei in principalele orase din tara. Cele 32 de seminarii vor fi sustinute de catre profesori doctori cu diferite specializari, precum diabet, boli infectioase, cardiovascular, terapia durerii, ginecologie etc.

''Best of Sensiblu'' este un concurs bianual care a ajuns deja la cea de-a patra editie si isi propune, pe de o parte, sa motiveze personalul din farmacii, iar pe de alta parte sa rasplateasca si sa incurajeze implicarea lui activa in cadrul acesteia. Editia din aceasta vara a avut 180 de castigatori care s-au bucurat de un team-building in strainatate. ''Angajatii sunt cei care fac diferenta pe o piata dinamica si in continua dezvoltare, asa cum este cea din Romania. Piata o sa creasca si oamenii valorosi vor fi la mare cautare. Astfel, daca stii ca in echipa ta ai pe cei mai buni, trebuie sa le oferi tot ce este mai bun ca sa ii pastrezi, sa ii motivezi si sa ii faci sa inteleaga ca ii apreciezi pentru tot ceea ce realizeaza'', spune Claudiu Opran, general manager Sensiblu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.