Compania Transavia din Alba Iulia a demarat lucrarile de constructie a fabricii de produse semipreparate si preparate finite din carne de pasare, noile sortimente- majoritatea o premiera pentru piata romaneasca- urmand a fi lansate in primavara anului viitor
Investitia de tip greenfield de peste 10 milioane de euro va crea peste 100 de locuri de munca in judetul Alba si se inscrie in planul de expansiune al Transavia in domeniul prelucrarii carnii de pasare. In luna mai, compania a pus in functiune cel mai performant complex avicol de crestere din Transilvania si a demarat procesul de modernizare al fermei nou-achizitionate de la Miercurea Sibiului, astfel ca, in anul 2007, capacitatea totala de productie estimata va depasi cu mult 30.000 de tone anual. Noua fabrica de produse procesate, cu o suprafata utila de peste 8.000 de mp, situata in imediata apropiere a abatorului de pasari Transavia, va ridica la 14 numarul locatiilor Transavia in judetul Alba si judetele limitrofe.

"Monitorizam permanent tendintele de consum din piata interna si am observat disponibilitatea consumatorilor de a plati un pret premium pentru produsele din carne de pasare cu un inalt grad de prelucrare. Este vorba de segmentul urban reprezentat de tinerii activi si familiile tinere din marile aglomeratii urbane pentru care semipreparatele din carne de pasare reprezinta o alternativa sanatoasa si convenabila, in conformitate cu stilul lor de viata modern si dinamic" a declarat directorul general Transavia, Ioan Popa.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.