Vodafone Romania va lansa in cateva saptamani cel mai mare portal de informatii Vodafone Life! bazat pe tehnologie HSDPA, urmatorul nivel dupa 3G, care permite viteze de pana la 1,4 MBps, a anuntat, miercuri, Liliana Solomon, director executiv la Vodafone Romania, la CERF 2006.

Noul serviciu va aduce peste 500.000 de melodii, canale TV locale si internationale, meciuri de fotbal si curse de Formula 1 precum si oferte de telefoane, in exclusivitate, compatibile cu noul serviciu. Vodafone Mobile Connect prin HSDPA este cea mai performanta solutie de conectare wireless pentru utilizatorii de laptop din Romania, permitand acces de pana la 1,4MBps, in conditii obisnuite de utilizare a retelei.

Reteaua HSDPA permite in prezent viteze de pana la 1,8 MBps, iar dezvoltarile ulterioare vor aduce in curand viteze de pana la 3,6 MBps. Noua tehnologie poate fi testata la standul Vodafone Romania de la CERF.

Cu mai mult de 10 milioane de clienti la nivel mondial, Vodafone Life! 3G ofera o gama de servicii care se adreseaza cu precadere clientilor business, dar si consumatorilor de divertisment, jocuri si muzica.

Vizitatorii standului Vodafone Romania vor putea testa, de asemenea, si solutia BlackBerry atat pe terminalul BlackBerry 7290, cat si pe modelele Nokia 9300i si Nokia E61.

Vodafone Romania - divizie a Vodafone Group Plc., avea 6.131.839 de clienti la data de 31 decembrie 2005. Vodafone este cea mai mare comunitate mobila din lume, cu divizii in 26 de tari si Retele Partenere in alte 33 de tari. Cu o gama completa de servicii de telecomunicatii mobile de voce si de date, Vodafone ofera in prezent servicii catre 165 de milioane de clienti din intreaga lume.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.