Actiunile producatorului de echipament sportiv Umbro au scazut cu sase procente, la auzul vestii ca Chelsea Football Club nu si-a innoit contractul cu Umbro.

Chelsea a anuntat ca acordul cu Umbro va expira cu cinci ani mai devreme decat era prevazut, in urma unei decizii luate de comun acord intre cele doua parti.

Contractul are ca scdenta iunie 2006 (in loc de 2011), clubul sportiv fiind nevoit sa plateasca 45,7 milioane de dolari, drept clauza de reziliere, producatorului Umbro.

Umbro cumparase drepturile de a comericaliza replici ale echipamentului sportiv de la Chelsea, precum si numeroase accesorii.

Atat Chelsea cat si Umbro au refuzat sa comenteze motivele pentru care au ajuns la aceasta decizie. "Credem ca este ceea ce trebuie sa facem pentru actionarii nostri", a declarat directorul executiv Umbro, Peter McGuigan. "Obtinem astfel lichiditati pentru a ne putea finanta proiectele de investitii in vara lui 2006".


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.