Turcii de la Anchor, care au transformat primul "circ al foamei" in mall, promit bucurestenilor un ansamblu rezidential cu 500 de apartamente, pe care il vor construi tot linga un mall

Anchor Grup se va orienta in acest an catre segmentul rezidential al pietei imobiliare, in contextul in care pe cel de birouri are deja un proiect in constructie, a declarat directorul general al firmei, Ibrahim Paksoy.

Anchor Grup este compania care a deschis in urma cu sase ani primul mall din Romania, o investitie de 50 de milioane de dolari. De atunci, atit in Bucuresti, cit si in orasele de provincie mari s-au mai deschis inca opt mall-uri. Potrivit unui comunicat al Anchor Grup, compania va incepe constructia de centre rezidentiale in prima parte a acestui an.

"Situat in imediata apropiere a centrului comercial Bucuresti Mall, noul centru rezidential va oferi locuitorilor Bucurestiului peste 500 de apartamente, cu o multime de facilitati moderne", a mai spus Paksoy.

Urmeaza biroul de lux

Pe de alta parte, Anchor Grup va inaugura la sfirsitul lunii septembrie Anchor Plaza, care va fi "una dintre cele mai mari cladiri de birouri de lux din Bucuresti". Construita in imediata vecinatate a centrului comercial Plaza Romania, Anchor Plaza va avea 13 etaje, ocupind o suprafata bruta de inchiriat de 30.000 de metri patrati. "Compania noastra a deschis noi drumuri pe piata romaneasca. Vom continua in aceasta directie si vom construi in Romania noi proiecte, implementind pe piata romaneasca un nou concept, acela de 'life center>>", a afirmat directorul general al companiei.

Concurenta celor de la Anchor Grup: Proiectul Baneasa. Un proiect de dezvoltare ce va oferi una dintre cele mai largi zone comerciale din tara. Centrul comercial va include magazine de lux si centre de recreere, birouri si locuinte. Fostul director general al grupului Anchor Ali Ergun Ergen va ocupa functia de retail development director in cadrul proiectului imobiliar Baneasa, proiect care a fost lansat anul trecut si va fi finalizat pina in 2015. Investitia totala din aceasta zona se ridica la circa 1,2 miliarde de euro si se intinde pe 221 de hectare.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.