Chiar daca anul trecut nu erau prea multe proiecte in constructie cu deschidere in 2013, lista inaugurarilor promise in acest an este mai lunga decat era asteptat.

NEPI vrea sa deschida 7 centre comerciale in 2013

Anul acesta NEPI vrea sa inaugureze 7 centre comerciale, spune Tiberiu Smaranda, responsabilul de retail development al NEPI. Compania si-a facut intrarea in zona de dezvoltari imobiliare prin proiectul Ploiesti Shopping City, finalizat intr-un timp record si deschis anul trecut, scrie Wall-Street.ro.

Anul acesta compania vrea sa deschida centrul comercial de pe platforma Vulcan din Bucuresti, achizitionata anul trecut. Centrul comercial de pe platforma Vulcan va include un Carrefour si alte 12 boxuri.

La finalul anului trecut, in noiembrie, NEPI a cumparat si un teren de 12,7 hectare in Galati de la o companie locala, al carei nume nu a fost facut public. NEPI vrea sa dezvolte in Galati un centru de retail ancorat de un hypermarket si mai multe branduri internationale. Compania vrea sa deschida proiectul in 2013.

De asemenea, NEPI mai vrea sa deschida in acest an alte 5 galerii comerciale langa magazine Kaufland din 5 orase din tara.

Promenada Mall Bucuresti

Anul acesta ar urma sa se deschida si mallul Promenada din "fieful" birourilor in zona Barbu Vacarescu-Floreasca. Constructia mallului a inceput anul trecut si deschiderea este anuntat pentru ultimul trimestru din 2013.

Mallul va avea o suprafata inchiriabila de 35.000 de metri patrati. Inchirierea spatiilor au demarat din primavara lui 2010 si potrivit informatiilor anterioare s-a obtinut nivelul de inchiriere necesar obtinerii finantarii.

Promenada Mall a fost anuntat de peste de patru ani, dar inceperea constructiei a fost amanata din cauza conditiilor de pe piata imobiliara si financiara.

Citeste mai multe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.