Desi viata noastra este plina de gadget-uri si tehnologie, 2012 nu a fost un an care sa abunde de inovatii tehnologice.

Google Glass

Daca este un gadget care arata ca ceva din viitor, este vorba de Google Glass. Inca asteptam produsul final dar compania americana a facut progrese remarcabile in dezvoltarea si testarea computerului purtabil. Prin intermediul ochelarilor vei putea avea acces instantaneu la Google Maps, informatii despre strazi, magazine, monumente dar si pagini de pe Web, scrie Wall-Street.ro.

AR.Drone 2.0

Supravegherea face parte din viata. Camerele ne inconjoara peste tot si drone patruleaza cerurile in “zone fierbinti” pe glob. Daca te intrebi cum este sa fii de partea cealalta a camerei, AR.Drone a companiei Parrot plaseaza oamenii de rand in scaunul soferilor si poti vedea perfect imagini pe iPad. Drona poate zbura la cateva sute de metri deasupra solului, cu o precizie deosebita, putand fi controlata tot de pe gadgetul Apple. Poti de asemenea inregistra tot ce vezi pe ecran.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.