Cladirile de birouri din Bucuresti au in total peste 15.000 de locuri de parcare supraterane si subterane, care pot fi inchiriate cu pana la 160 de euro pe loc pe luna, nivelul minim fiind de 40 de euro/loc/luna.

Bucharest Business Center

Cea mai mare chirie pentru un loc de parcare se inregistreaza in cadrul proiectului Bucharest Business Center, din strada Gheorghe Polizu, in apropiere de Piata Victoriei, respectiv 160 de euro/luna. Tot aici se inregistreaza si printre cele mai reduse raporturi dintre locurile de parcare si suprafata inchiriata, adica un loc pentru 164 de metri patrati. Un raport mai redus, de 1/298, are cladirea Avrig 3-5, cu o suprafata inchiriabila de 9.276 de metri patrati si 33 de locuri de parcare, scrie Wall-Street.ro.

Sky Tower

In proiectul Sky Tower din Floreasca un loc de parcare se inchiriaza cu 150 de euro pe luna. Locurile de parcare in zona, incep, insa de la 60 de euro pe luna in Floreasca Business Park.

Citeste mai mult pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.