Joburi ca barmani, bucatari, chelneri sau receptioneri sunt la mare cautare peste hotare, insa daca iti doresti sa lucrezi pe un vas de croaziera de lux poti alege un job ca manichiurista, coafeza, pedichiurista sau instructor de aerobic.

Cunoasterea unei limbi straini constituie intotdeauna un avantaj la angajare, se precizeaza pe site-ul de recrutarte international tjobs.ro.

Majoritatea companiilor care ofera astfel de joburi au incluse anumite beneficii in pachetele salariale, precum masa si asigurarea medicala. In plus, unii angajatori ofera si transportul la locul de munca.

  • Care sunt salariile pe vasele de croaziera?
Un exemplu de luat in seama este jobul de barman pe un vas de croaziera care poate primi un salariu lunar intre 700-1500 de euro. Insa, cu cat esti mai specializat in domeniu, cu atat esti mai bine remunerat.De asemenea, o manichiurista sau o maseuza poate castiga pana la 2500 de euro/luna.

Chelnerii si ospatarii pot primi un salariu intre 1000-1200 de euro/luna, insa la aceste venituri se adauga o suma importanta din bacsisurile pe care acestia le pot primi pe vas.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.