BitDefender, Ubisoft, 4psa sau Adobe sunt doar cateva dintre companiile care ofera studentilor posibilitatea de a se inscrie in aceasta vara la un program de practica in companie, la cea de-a VIII-a editie a programului "Stagii pe bune", destinat studentilor din facultatile cu profil IT&C.

De regula 90% dintre firmele care iau studenti in practica ii platesc cu salarii cuprinse intre 150 si 500 euro net, scrie realitatea.

In cei opt ani de la lansare, in cadrul acestui program s-au inscris peste 7.500 de studenti din marile centre universitare, pentru cele 1.800 de stagii de practica.

Pentru a se inscrie la stagii, studentii trebuie sa-si faca conturi pe site-ul www.stagiipebune.ro si sa completeze un CV pana pe 13 mai, informeaza zf.ro. Rezultatele selectiei vor fi anuntate pe 1 iunie. Exista opt categorii de stagii la care studentii se pot inscrie: Business Software, Embedded & Security Software, Networking & Communication, Quality Assurance & Technical Support, Hardware, New Media & Web Development, Entertainment Software & Computer Graphics si Mobile Application Development.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.