Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) a pus la dispozitia celor care vor sa isi infiinteze o firma, precum si a celor care au deja una, un portal online

Astfel, pe baza unui cont de utilizator, pot fi accesate mai multe servicii, printre care si cel de inregistrare preliminara in Registrul Comertului a unei firme sau verificarea informatiilor despre o societate, informeaza avocatnet.ro

Pentru accesarea portalului de servicii online al Oficiului National al Registrului Comertului portal.onrc.ro, un utilizator trebuie sa-si creeze un cont. Dupa crearea contului, este permis accesul gratuit sau contra cost la mai multe servicii online.

Astfel, sunt puse la dispozitia utilizatorilor proceduri de verificare preliminara si de inregistrare in Registrul Comertului pentru persoanele juridice si a persoanele fizice autorizate, dar si pentru a intreprinderi individuale si intreprinderi familiale.

De asemenea, este pus la dispozitia acestora si un serviciu de furnizare de informatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.