Procesul de proprietate intelectuala dintre Vodafone, cel mai puternic operator de telefonie mobila din lume, si Telemobil-Zapp a ramas fara obiect, de saptamana trecuta. "Partile au ajuns la o intelegere", ne-a declarat Mihaela Lupu, Head of Corporate Affairs la Telemobil-Zapp.

Reamintim ca marca Vodafone a fost inregistrata in Romania, la OSIM, de catre Telemobil-Zapp, iar Vodafone nu avea dreptul sa o foloseasca aici. Dupa ce Vodafone a cumparat pachetul majoritar de actiuni al companiei Mobifon, care ofera servicii sub brandul Connex, a declansat un proces pentru recuperarea marcii. A castigat, in prima etapa, dar Telemobil-Zapp a facut recurs si si-a exprimat hotararea de a lupta pana la capat pentru marca inregistrata in 1995.

Analistii pietei de profil au afirmat, de-a lungul timpului, ca Vodafone isi va impune marca in Romania, pana la urma, chiar daca pentru asta va trebui sa astepte o perioada. Suma pentru care Telemobil-Zapp a renuntat la marca Vodafone nu a fost data publicitatii, dar surse din cele doua companii spun ca este mai mult decat considerabila.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.