Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, sustine ca vom plati taxa de autostrada atunci cand vom avea autostrazile terminate pentru ca asa este peste tot in lume, altfel nu vor fi fonduri pentru intretinerea acestora.

Potrivit Wall-Street, Ministrul a fost intrebat, vineri, la scoala de vara a PDL, de catre un tanar membru democrat-liberal, daca vom avea taxa de autostrada. Boagiu l-a intrebat pe tanarul respectiv: "Ai fost in strainatate? Ai platit pentru autostrada?", iar dupa ce a primit un raspuns afirmativ, ministrul a completat: "Dragi colegi, asa cum in toata lumea, in toate tarile, se plateste taxa de autostrada pentru mentenanta, pentru intretinerea ei, se va plati si in Romania cand autostrazile vor fi construite. In acest moment nu avem aceste taxe puse, dar cand reteaua pe Coridorul 4 va fi gata vom avea si noi taxe de autostrada pentru ca altfel nu ai bani sa intretii reteaua de autostrazi. Deci, este o chestiune absolut normala. (...) Daca tot suntem europeni atunci sa fim pana la capat".

Citeste mai departe pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.