La propunerea Wall-Street.ro, noua executivi de top din Romania s-au intors in timp si au povestit cele mai placute momente din copilarie.

  • Octavian Radu: Printre filme cu Angelica, mamaliga, carti si Pink Floyd
La varsta de 4-5 ani, Octavian Radu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri romani si proprietarul RTC Holding, urmarea fascinat o serie de filme frantuzesti cu Angelica, interpretata de Brigitte Bardot. De exemplu, filmul “Angelica, marchiza ingerilor” era permis spectatorilor cu varsta peste 14 ani, insa Octavian Radu, insotit de matusa sa Virgi (cu zece ani mai mare) reusea sa intre la matineu pentru a urmari filmul preferat, scrie Wall-Street.

“Pe Angelica o iubeam sincer si neprihanit, fara sa ma «identific» cu vreun personaj din anturajul ei. Mai tarziu, m-am «identificat» cu diversi indivizi, cel mai mult cu Rhett Butler (Clark Gable), indragostit (din nou «nemuritor») de Scarlett (Vivien Leigh). Am revazut de curand «Pe aripile vantului» si am fost surprins sa constat ce bestie imorala era Scarlett, nici nu vreau sa ma gandesc ce mi-a placut la ea acum 40 de ani", isi aminteste Radu.

Printre cartile preferate ale copilariei se numara “Moby Dick”, “Sorrel si fiul”, operele lui Alexandre Dumas si Karl May.

Citeste mai multe amintiri din copilarie a managerilor pe Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.