Cei mai de succes tineri manageri din Romania au fost premiati de Business Magazin, intr-o gala ce a reunit 300 de lideri ai mediului de business.
Gala Premiilor "Tineri Manageri de Top 2011" a oferit recunoastere managerilor de pana in 40 de ani care au atins performanta in afaceri si in profesie si a adus in prim-plan viziunea noii generatii din business-ul romanesc, cea care ar putea dicta cresterea economica in urmatorii ani.

La editia de anul acesta a galei, trofeele au revenit:

  • Cel mai de succes tanar manager – servicii financiare: Ioana Gheorghiade, Director executiv de Project Finance la BCR. In varsta de 35 de ani, Ioana Gheorghiade coordoneaza o directie esentiala de activitate a bancii: finantarea marilor proiecte din energie și infrastructura.
  • Cel mai de succes tanar manager – IT&C: Daniel Nicolescu, CEO al Gecad ePayment. La 35 de ani, Nicolescu este șeful celui mai mare procesator de plati online cu cardul din Romania.
  • Cel mai de succes tanar manager – piete industriale: Liviu Vornicu, National Sales Manager la Philip Morris. Dupa ce a fost manager de government affairs in Centrul Operational al Philip Morris International din Lausanne, Vornicu, in varsta de 33 de ani, a preluat recent functia de National Sales Manager la Philip Morris Romania.
  • Cel mai de succes tanar manager – piete de consum: Razvan Diratian, Director general al companiei Avon Romania & Moldova. La 35 de ani, Diratian lucreaza direct cu 100 de angajati. Indirect insa se ocupa de activitatea a peste 300 de oameni, iar bugetul administrat se ridica la cateva zeci de milioane de euro.

  • Cel mai de succes tanar manager – alte servicii: Fady Chreih, Director executiv al Regina Maria. Bancher de cariera, Fady Chreih, in varsta de 29 de ani, a ajuns sa lucreze in clinici private pentru a retrai experienta din banci din anii buni ai economiei: dezvoltare, creștere, oportunitati.
  • Premiul pentru antreprenoriat: Cristina Batlan, Fondatoarea Musette. Unul dintre putinii antreprenori romani care a indraznit sa se extinda in afara tarii, Cristina Batlan, in varsta de 37 de ani, isi realizeaza produsele in Romania, dar le vinde atat pe piata locala, cat si in strainatate.

Au fost decernat, de asemenea, patru premii speciale:

  • Premiul special „Multiplu de zece”: Adrian Rizea, Director comercial al producatorului de mobila Lemet. In varsta de 36 de ani, Rizea s-a implicat activ in afacerea familiei sale de la terminarea facultatii, cand Lemet avea in jur de 20 de angajati, iar spatiul de productie era de zeci de ori mai mic decat fabrica de acum.

  • Premiul special „Cel mai tanar milionar”: Iustin Paraschiv (29 ani), proprietarul Carmistin si al altor firme din domeniul agro-zootehnic, cu afaceri cumulate de 120 milioane de euro in 2010

  • Premiul special „Marketing emergent”: Gabriela Rusu, Marketing Manager Piete Emergente la Uniqa International. In varsta de 36 de ani, Gabriela Rusu lucreaza pe piata de asigurari de la terminarea facultarii, iar in 2008 a fost recrutata de Uniqa International ca director de marketing pentru piete emergente, cu responsabilitati in Romania, Ucraina si Bulgaria.
  • Premiul special „Premiul cupon”: Cem Tunakan, Manager Groupon. La 32 de ani, Tunakan are deja peste un an de experienta in postul de director de operatiuni si presedinte in cadrul companiei Groupon din Europa Centrala si de Est.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.