Marile companii isi cauta viitorii angajati din randul studentilor – o regula valabila si in vremuri de criza. Vezi care sunt cele mai cautate programe de internship din consultanta, telecom, FMCG si banking.

  • BCR, cea mai mare banca de pe piata locala, desfasoara programul "BCR Local Trainee", in cadrul caruia 100 de tineri pot invata sa faca banking, vreme de un an.
Institutia financiara isi propune sa pregateasca tinerii pentru posturi de front office in sucursalele de retail din Bucuresti, potrivit portalului hipo.ro. Termenul limita de inscriere in program este 6 iunie.

De asemenea, cei care isi doresc sa efectueze un stagiu de practica de trei saptamani, in perioada verii, trebuie sa isi lase CV-ului intr-una dintre unitatile bancii.

  • Romtelecom pune la bataie 25 de stagii de practica
Romtelecom, unul dintre cei mai importanti operatori telecom de pe piata, deruleaza in perioada 1 iulie - 1 octombrie un program de internship, iar termenul limita pentru aplicare este 8 iunie.

Citeste integral pe Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.