In perioada 7-11 septembrie 2005, complexul expozitional Romexpo va fi gazda celei de-a 14-a editii a Targului International de Mobila - Bucuresti, BIFE-TIMB.

BIFE-TIMB 2005 reuneste 470 firme, dintre care 380 romanesti si 90 straine. Procentual, numarul expozantilor la aceasta editie este cu aproximativ 10 la suta mai mare decat cel al participantilor la editia precedente.

La evenimentul de anul acesta vor fi reprezentate 18 tari, respectiv Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, China, Danemarca, Franta, Germania, Grecia, Italia, Lituania, Marea Britanie, Polonia, Romania, Spania, Suedia, Turcia si Ungaria.

Suprafata ocupata este de aproape 45.000 de metri patrati, in crestere cu 10 la suta fata de editia precedenta.

Tematica generoasa a BIFE-TIMB face ca oferta din standuri sa fie deosebit de bogata si variata: mobilier pentru uz casnic, mobilier pentru birouri, mobilier pentru spatii publice, decoratiuni interioare, produse pentru decoratiuni interioare si exterioare, cladiri din lemn, accesorii si materiale auxiliare pentru mobila, echipamente, masini, utilaje si instalatii pentru industria lemnului.

Deschis specialistilor cat si marelui public, targul provoaca la o alegere intre clasic si contemporan, intre emotia interioarelor traditionale si confortul interioarelor cu design modern si functional.

BIFE TIMB exprima cel mai bine modul in care oferta producatorilor si distribuitorilor de mobila, se adapteaza la schimbarea de atitudine a unui segment semnificativ al consumatorilor din Romania care din multe puncte de vedere se indreapta catre comportamentul consumatorului din societatile avansate economic.

Inovatia, culoarea, functionalitatea si nu in ultimul rand raportul calitate pret au devenit si pentru cumparatorul din Romania conditii obligatorii pentru cumpararea mobilei. In consecinta producatorii si distribuitorii din Romania se pregatesc cu mari eforturi pentru a expune la BIFE TIMB o oferta pe gustul si la posibilitatile financiare ale diverselor segmente de cumparatori.

Cresterea, la editia de anul trecut, cu 15 la suta a sectorului de utilaje si accesorii, care a reprezentat la BIFE TIMB 2003, 30 la suta din suprafata ocupata a expozitiei, demonstreaza interesul pentru retehnologizarea unui sector cu potential insemnat si realizari de prestigiu.

Au fost prezenti la BIFE TIMB 2003 un numar de peste 65.000 de vizitatori si 400 de firme expozante, reprezentand 17 tari pe o suprafata de peste 35.000 metrii patrati, evenimetul inscriindu-se prin dimensiune si oferta in categoria celor mai importante targuri internationale in domeniu care se organizeaza in centrul si estul Europei.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.