The Washington Post a vandut Newsweek, una dintre cele mai importante reviste americane din ultimii 80 de ani, pentru 1 dolar catre miliardarul american Sidney Harman, un om de afaceri in varsta de 91 de ani care si-a construit averea comercializand echipamente audio.

Harman si-a anuntat recent intentia de a cumpara publicatia Newsweek, scoasa la vanzare inca din luna mai. Au mai existat 2 oferte de preluare din partea lui Fred Drasner, fost publisher al The Daily News in New York, respectiv Marc Lasry, detinator al unui fond de investitii, scrie Wall-Street.ro, citand Brandrepublic.com.

Oferta facuta de Sidney Harman a fost cea mai atractiva pentru presedintele The Washington Post, Donald Graham, in conditiile in care miliardarul american a declarat ca nu va renunta la cea mai mare parte din cei 325 de angajati ai Newsweek. Potrivit unor surse apropiate situatiei, tranzactia ar valora 1 dolar. In plus, Harman va prelua si datoriile semnificative acumulate de catre publicatie.

Restul articolului il gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.