Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, are cel mai bun job din Romania, potrivit unui sondaj realizat de realitatea.net in randul a circa 40 de consultanti si sefi de firme HR de pe piata locala.

Pe urmatoarele doua locuri se afla prezentatoarea TV Andreea Esca si cei doi realizatori ai emisiunii “Cronica Carcotasilor”, Serban Huidu si Mihai Gainusa.

Potrivit Realitatea, criteriile care au stat la baza identificarii celui mai bun job din Romania au fost: 1) veniturile totale - salariu plus compensatii de natura financiara si non-financiara, 2) notorietatea, 3) continutul jobului, 4) distractia la job, 5) independenta-libertate la locul de munca, 6) timpul liber, 7) impactul social al jobului si 8) nivelul de life-style al jobului.

Principalele atuuri ale jobului lui Mugur Isarescu sunt, in viziunea specialistilor, notorietatea, impactul social, veniturile, continuitatea pe post, independenta, dar si expunerea redusa la risc. Guvernatorul Bancii Nationale puncteaza mai putin la criteriile timp liber si distractie la job, criterii care au contat mai mult in cazul celorlalti ocupanti ai podiumului.

Vezi aici top 10 cele mai bune joburi din Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.