Dacia anunta ca pastreaza neschimbate preturile vehiculelor sale, dupa ce miercuri vicepresedintele Automobile Dacia, Constantin Stroe, declarase ca producatorul de automobile analizeaza posibilitatea reducerii pretului cu pana la 2.000 de euro din costul actual.

Conform unui comunicat al companiei, emis joi (n.r. 15 ianuarie 2009), Dacia pastreaza neschimbate preturile vehiculelor sale, care, spun reprezentantii producatorului de automobile, sunt in continuare cele mai accesibile de pe piata romaneasca, conform NewsIn.

Fourmont: Daca piata auto nu se redreseaza, vom recurge la disponibilizari

Dacia s-a angajat din 14 ianuarie sa prezinte o oferta comerciala proprie, doar in favoarea clientilor care vor beneficia de programul Remat 2009, de indata ce acesta va fi lansat”, a anuntat compania.

Jacques Daniel, Dacia: Ar fi o sinucidere sa reducem acum preturile

Compania a extins intervalul dintre revizii de la 15.000 km la 20.000 km la masinile pe benzina si de la 10.000 km la 15.000 km pentru motorizarile diesel. Perioada de garantie a fost dublata, de la 18 la 36 de luni, noteaza Wall-Street.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.