In scolile, gradinitele, bibliotecile si magazinele din Rusia pot fi vazute zilele acestea cutii mari pe care sta scris "Posta pentru Mos Craciun".

Anul acesta insa, spre deosebire de anul trecut, rugamintile copiilor par sa ascunda o mare amaraciune. Astfel, alaturi de dorintele obisnuite, ca Mosul sa le aduca o bicicleta sau o papusa, sunt si scrisori in care copiii ii cer cer Mosului sa le gaseasca parintilor un loc de munca, sa le achite gradinita sau abonamentul pentru bazinul de inot. O alta supriza o constituie numarul mare de scrisori scrise de parinti, care cer cu disperare ajutor pentru iesirea din criza economica, relateaza cotidianul rus "Novie Izvestia", consultat de Agerpres.

Toate scrisorile si felicitarile sunt trimise la o adresa simpla: "In padure. Lui Mos Craciun". Ele sunt stivuite intr-o casa de lemn situata in parcul moscovit Kuzminski.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.