Prin vocea noului presedinte al grupului Renault, Carlos Ghosn, compania franceza doreste mai multe exporturi de autoturisme Dacia.

In prima vizita din Romania, Carlos Ghosn este multumit de nivelul productiei dar doreste exporturi mai mari atat in ceea ce priveste autoturismele Dacia cat si piesele de schimb.

Ceea ce ii preocupa pe conducatorii grupului Renault sunt problemele de infrastructura din Portul Constanta, prin care Dacia face cele mai multe exporturi.

Carlos Ghosn crede ca daca o companie nu obtine profit atunci nu are cum sa reziste iar grupul Renault vrea foarte mult sa vada ca Dacia rezista si va creste.

Pentru acest obiectiv Carlos Ghosn a spus ca se vor lua toate masurile necesare. Presedintele grupului Renault este increzator in proiectul Logan si in viitorul acestei masini.

In ceea ce priveste masina de 5.000 de euro aceasta poate fi fabricata daca piata o va cere, insa pana acum clientii au solicitat in special variantele de varf ale modelului Logan, a spus presedintele grupului Renault.

Carlos Ghosn lucreaza din 1996 in cadrul companiei Renault ca director general adjunct, iar din 2001 este presedinte la Nissan si din mai 2005 este si presedinte Renault.


Despre autor:

Banii Nostri

Sursa: Banii Nostri


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.