Cei mai mari retaileri ai lumii, de la Neiman Marcus si pana la Old Navy, nu sunt imuni la marile promotii care vor insoti perioada sarbatorilor de iarna si care vor duce la cel mai slab sezon al vanzarilor din ultimele decenii, dupa cum informeaza Businessweek.
Sezonul sarbatorilor din acest an se anunta a fi marcat de lupta dintre cele mai bune oferte si discount-uri ale marilor lanturi de magazine din lume.

Chiar daca in ultimele doua luni retailerii au asaltat cumparatorii cu reduceri considerabile de preturi, magazinele marilor brand-uri, cu o activitate ce se intinde pe o perioada de timp mai mare de un an, au raportat rezultate negative.

Astfel, cu doar cateva saptamani inainte de inceperea perioadei de cumparaturi pentru sarbatori, retailerii se pregatesc pentru ceea ce se anunta a fi unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimele decenii.

Stii in ce masura este afectat judetul tau de criza? Descopera HARTA CRIZEI ECONOMICE


Despre autor:

YourMoney

Citeste articolul integral in YourMoney

Sursa: YourMoney


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.