Reclamele in care apar „uninominalii“, interzise pe timpul campaniei electorale. Luminita Anghel este unul dintre candidatii care apar in spoturi.
Spotul publicitar pentru Radiocom-Societatea Nationala de Radiocomunicatii a fost oprit de la difuzarea tv de Consiliul National al Audiovizualului, din cauza ca in respectivul clip apare Mircea Cazan, presedinte Radiocom, candidat PNL la Camera Deputatilor. Membrii CNA au decis sa someze televiziunile care difuzau respectivul spot sa-i opreasca difuzarea, intrucat in caz contrar incalca art. 18, alin. 1 din Decizia nr. 792 din 30 septembrie 2008, privind campania electorala in audiovizual. Spotul va putea fi difuzat in perioada campaniei electorale doar in calupurile de publicitate electorala.

CNA a mai oprit de la difuzare spotul publicitar pentru Fundatia Eugen Barbu si clipul comercial pentru Hotelul Casa Moraru, intrucat si Eugen Barbu, si Constantin Morar se afla pe listele PSD-PC pentru Camera Deputatilor, respectiv Senat.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.