Compania de asigurari Astra-Uniqa a lansat ieri planurile de asigurare voluntara de sanatate Astramedica. Aceasta este o asigurare voluntara de sanatate valabila pe teritoriul Romaniei cu posibilitatea extinderii in strainatate, care se adreseaza companiilor pentru angajatii acestora.
Serviciile medicale asigurate sunt realizate prin parteneriate cu peste 100 de furnizori cu reprezentare nationala iar consultatiile medicale acopera toate specialitatile inclusiv consultatii psihologice, medicina muncii, logopedie, medicina alternativa, second opinion.

"Ne propunem sa devenim unul dintre jucatorii importanti si pe segmentul asigurarilor voluntare de sanatate din Romania. Adaptarea ofertei companiei la cerintele pietei in general si la nevoile individuale ale clientilor nostri in particular, flexibilitatea si complexitatea planurilor de asigurare ca si grija fata de client, reprezinta directii strategice de crestere a competitivitatii companiei", a declarat Cornelia Scarlatescu, dezvoltatorul produsului Astramedica si Director al Directiei Asigurari de Viata din Astra-Uniqa.

Exista 3 planuri de asigurare Astramedica - Optim, Class si Business, la care se pot adauga clauze suplimentare. Acest fapt permite fiecarui client alegerea pachetului de servicii de ingrijire a sanatatii si a nivelului de prime de asigurare in functie de exigente, dar si de posibilitatile bugetare ale companiei.

Asigurarea este inedita prin faptul ca angajatorul beneficiaza de deductibilitatea primelor de asigurare la calculul impozitului pe profit in proportie de 200 EUR/an/angajat, in conformitate cu prevederile Codului Fiscal, iar decontarea serviciilor medicale catre clinicile agreate se realizeaza direct de catre Astra-Uniqa, fara implicarea financiara a asiguratului In plus, nu exista perioada de asteptare pentru acoperirea serviciilor medicale efectuate in policlinici, clinici particulare, farmacii, statii de ambulanta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.