Senatul Statelor Unite va incerca sa salveze insusi planul de salvare a bancilor americane dupa ce proiectul de lege a fost respins, luni, de catre Congres. Pentru a primi cele 12 voturi necesare pentru aprobarea legii in Congres, aceasta trebuie sa sufere cateva schimbari, sunt de parere legiuitorii si analistii consultati de Bloomberg.

“Senatorii nu vor relansa legea, vor face mici schimbari si o vor trimite din nou la Congres”, spune Pete Davis, presedinte al Davis Capital Investment Ideas din Washington, care a vorbit in fata liderilor Congresului si Senatului in cursul zilei de ieri.

Senatorii nu au alta alternativa decat cea de a readuce in discutie planul menit sa readuca increderea consumatorilor in sistemul bancar al Statelor Unite. In timp ce acestia vor incerca sa schimbe legislatia incat sa castige si voturile republicanilor, ar putea sa piarda voturile democratilor daca masurile vor fi modificate prea mult,

Congresul vrea o lege mai buna

“Putem crea o lege mai buna”, este de parere democratul Brad Sherman, care a votat impotriva planului.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.