Presedintele american s-a declarat ieri seara dezamagit dupa ce Camera Reprezentantilor a respins planul administratiei sale de salvare a bancilor, dar a promis ca, alaturi de consilierii sai economici, va lucra la o strategie care sa combata criza financiara americana, informeaza AFP, citat de NewsIn.

"Sunt dezamagit de votul din Congresul american in privinta planului de salvare. Am conceput un plan de aceste dimensiuni, pentru ca avem o problema mare", a spus Bush cu ocazia unei intrevederi cu presedintele ucrainean Viktor Iuscenko.

"Voi discuta cu consilierii mei economici dupa intalnirea cu presedintele (Iuscenko) si vom lucra cu membrii Congresului, cu liderii lor, ca sa vedem cum putem merge inainte", a adaugat seful Casei Albe.

"Strategia noastra este de a continua sa atacam frontal situatia economica si vom lucra sa dezvoltam o strategie care sa ne permita sa progresam", a mai spus presedintele american, care considera ca in cele din urma Congresul va adopta planul.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.