Compania Pirelli va investi in Romania alte 250 milioane de euro pentru dezvoltarea companiei pe piata est europeana, anuntul fiind facut de presedintele Pirelli, Marco Tronchetti Provera (foto), in cadrul intalnirii pe care a avut-o cu premierul roman, Calin Popescu Tariceanu
Pirelli mareste cu 250 mil. euro investitiile in Romania Potrivit reprezentantilor companiei, noul pol industrial Pirelli din sectorul automotiv in Romania are o importanta strategica pentru dezvoltarea viitoare a societatii pe pietele in plina dezvoltare din Europa de Est, iar investitia totala se va ridica la 500 de milioane de euro pana in 2011.

In ultimii cinci ani, Grupul Pirelli a investit in Romania circa 250 de milioane de euro pentru a crea un pol industrial, care include o fabrica de anvelope, ce urmeaza sa atinga, la finele anului 2009, o capacitate de productie anuala de aproximativ cinci milioane de anvelope si o fabrica pentru producerea de cord metalic (material folosit la imbunatatirea anvelopelor radiale) in zona Slatinei. Activitatea va fi completata pana la sfarsitul anului 2008 cu inceperea productiei de filtre antipoluare pentru motoare diesel la fabrica de la Bumbesti.


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.