Orange, compania de telecomunicatii care a lansat primul program de loialitate pe piata romaneasca, in anul 1999, modificarea termenii din programul de loialitate, incepand din 29 septembrie

Noul program de loialitate aduce beneficii diferentiate in functie de necesitatile clientilor Orange cu abonament: Orange Thank You pentru persoane fizice si Orange Thank You Business pentru companii.

Vechimea abonamentelor clientilor Orange este recompensata pentru prima oara cu posibilitatea alegerii unor numere magice si companii favorite cu care clientii persoane fizice, respectiv companiile, comunica la tarife preferentiale. De asemenea, clientii fideli Orange primesc in continuare minute nationale si minute aniversare.

In functie de vechimea in retea, abonatii Orange persoane fizice isi pot alege pana la 3 numere magice cu care vorbesc la tariful de 1 eurocent/minut (fara TVA).


Despre autor:

Wall-Street

Citeste articolul integral in Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.